ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Ucuz Araç Kiralama Antalya

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de araba kiralama işi büyük rağbet görmektedir. Araç kiralama sektörü son zamanlarda oldukça fazla çoğalmaya başlamıştır. Bu sektörün çoğalması fiyatlar yönünden de rekabet ortaya çıkarmıştır. Bundan dolayı araç kiralayacak kişilerin daha iyi hizmet konforlu araba ve iyi fiyatlar olması yönünden büyük bir imkân olmaktadır. Birden fazla firmanın hizmet verdiği alanlarda firmalar birbirleriyle yarış ederek fiyat farkı ortaya çıkmaktadır. Bu fiyatları çok firmalar aşağı çekmektedir. Fiyatların aşağıda olması araç kiralayacak kişiler açısından çok yararlı olmaktadır. Araç kiralama firmalarının internet sitelerinde adresleri ve telefonları bulunmaktadır. İnternet sitesinden yapacağınız rezervasyonlar sonucu büyük oranda indirim alabilirsiniz. Araç kiralama kampanyaları ile ilgili birçok bilgiler internet sitesinde yayınlanmaktadır

 

Araç Kiralama Fiyatları

Genel olarak araç kiralama firmaları müşteri çekmek için fiyat rekabetine girmektedirler. Bu rekabeti iyi takip etmek gerekir. Araç kiralama fiyatları dört bölümden oluşmaktadır. Bu 4 bölüm ilkbahar ayları. Yaz ayları. Sonbahar ayları ve kış ayları olmak üzeredir. Fiyatlar genel olarak bu dört grupta belirlenmektedir. Araç kiralama fiyatları yaz aylarında ve ilkbahar aylarında oldukça yüksek durumdadır. Kış ve sonbahar aylarında fiyatlar aşağıya çekilmektedir. Bayramlarda ve tatil günlerinde fiyatlar biraz daha yüksek olmaktadır. Bunun nedeni ise yaz aylarında turizm açısından hareketlilik olduğu için müşteri sayısında büyük artış olmaktadır. Bu artış fiyatları da artırmaktadır. Araç kiralamadan önce kaç kişilik araç kiralayacaksanız ona göre daha önceden karar vererek ona göre aracı belirlemeleri gerekir. Araç kiralamadan önce fiyat araştırması yaparak en ucuz araç kiralama firmaları bulabilirsiniz.

 

Tatil Programında Erken Rezervasyon İndirimleri

Tatil programını iki üç ay önce yaparsanız ve buna göre de araç kiralama rezervasyonu yaptırmanız durumunda indirimli fiyatlardan yaralanabilirsiniz. En uygun fiyatı araç kiralama seçeneği olarak hangi marka ve hangi firma olduğunu iyi araştırmak gerekir. Araç kiralama firmalarının yapmış oldukları kampanyalar fiyatların düşmesine neden olmaktadır. Kaliteli ve konforlu araç kiralamak yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Bu da maliyet yönünden avantajlı olmaktadır. Bayram tatillerinde araç kiralamak istediğiniz zaman bayramdan önce rezervasyon yaptırdığınız durumlarda belirli oranlarda fiyatları aşağıya çekilir. Kısa dönem araç kiralama yerine uzun dönem araç kiralama yaparsanız bu sistem fiyatların düşmesine neden olacaktır. Turizm mevsiminde ve tatil günlerinde araç fiyatları oldukça yüksek olmaktadır. Bu dönemlerde önceden rezervasyon yaptırırsanız fiyatı biraz aşağı çekecektir. Dizel yakıtlı araçlar kiralandığı vakit kiracı tarafından düşük maliyetli olmaktadır. Motor gücü düşük olan araçlar az yakmasından dolayı yakıt masrafı az olacaktır. Size büyük tasarruf sağlar. Araba kiralama saatlik, günlük, haftalık, aylık ve yıllık olmaktadır. Genel olarak uzun süreli araç kiralama işlerini büyük firmalar yapmaktadır. Büyük firmalar kiralayacakları arabaları uzun süre kiralama yaparak fiyatlar da indirme yapmaktadırlar. Genel olarak bir firma ile değil birçok firma ile görüşerek bunların vereceği fiyatları karşılaştırma yaparak aracı kiralayabilirsiniz.

 

Kış Aylarında Fiyatlar

Kış aylarında araç kiralama fiyatları çok aşağı çekilmektedir. Buna göre de tatilinizi yapmanız gerekir. Yurdumuzda oldukça fazla araç kiralama firmaları bulunduğu için bu firmalar bazı zamanları rekabete girerek fiyatları düşünmektedir.  Bu rekabet ortamını iyi takip ederek araç kiralama işini ucuza getirebilirsiniz. Aracın konforlu ve kaliteli olması önemlidir. Bazı firmalar çocuk koltuğu verdikleri için buna ücret talep etmezler. En iyi yöntem fiyat araştırması yaparak bütçenize uygun olan tarifeyi seçerek aracı kiralayabilirsiniz. Ucuz araba kiralamada ön plana çıkan hususlar fiyat araştırması yapmak ve önceden rezervasyon yaptırmak veya yaz ayları değil kış aylarında araç kiralamak fiyatları düşürür.

Fiyat Aralıkları

Fiyatlar genel olarak düşük diye firmalardan kiralama işlemlerini yürütmemeniz gerekir. Detaylı bir şekilde araştırmaya koyularak en iyi sonuçları elde etmeye bakın. Bu sayede hem siz zarar etmezken hem de sağlıklı sonuçlar sayesinde cebinizde para kalacaktır. Kar sayesinde 1 gün yerine 2 gün olarak araç kiralama işlemlerini yürütebilirsiniz. Müşteri memnuniyetine dikkat etmeniz gerekmektedir. Baştan savma işler yürüten ekipler ile asla çalışmamalı ve sizleri iyi dinleyen, isteklerinize en sağlıklı yanıtları sunan firmalar ile çalışmanız en iyi karar olacaktır. Bu şekilde en iyi firmalar ile çalışabilirsiniz. 
top
whatsapp