ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Rezervasyon Nasıl Yapılır

Rezervasyon Nasil Yapilir ?
Rezervasyon islemi 3 basit adimdan olusmaktadir.
Birinci adim; Antalya Havalimanı Rent a Car olarak Kiralanacak yer ve tarih seçimi, ikinci adim; Araç seçimi ve üçüncü adim ise iletisim bilgilerinizin girilmesi ile formun gönderilmesi sonrasinda rezervasyon isleminiz tamamlanir. Rezervasyon yapmak için sitemizin ana sayfasinda bulunan "ONLİNE REZERVASYON" basligi altindaki formu doldurarak ihtiyaciniz olan tarihleri belirtiniz ve araç seçiminizi yapiniz. Kisisel bilgilerinizi doldurduktan sonra Rezervasyon islemini gerçeklestirmek için ''REZERVASYONU TAMAMLA'' butonuna basınız. İşlem tamamlandıktan sonra email adresinize rezervasyon bilgileriniz gönderilir, firmamız size telefon, sms veya mail ile rezervasyonunuzun durumu hakkında geri bildirimde bulunur. Ayrica telefon ya da faks ile de rezervasyon yaptirabilirsiniz.

Rezervasyonu Yapilmis Araç Nasil Teslim Alinabilir ?
Araç, eger " Havalimaninda Teslim " kosuluyla rezerve edilmis ise, Talia Rent a Car' dan bir personel, havaalaninda geleceginiz terminalin yolcu çikis kapisinda adinizin yazili oldugu bir tabela ile sizi karsilayacaktir. Rezervasyon otel ya da herhangi bir adreste teslimat olarak yapilmissa, Talia Rent a Car ' dan bir personel belirtilen adreste araç teslimini yapacaktir.

Arac Kiralama Fiyatlari Neleri Kapsar ?
Kiralanan araçlar ile sinirsiz kilometre yapabilirsiniz. Sehir merkezi içindeki oteller ve havalimanina araç teslim alma ve birakma ücretsizdir. Ancak, araç teslim adresinizin Talia Rent a Car' a uzakligi 20 km den fazla ise kilometre basina 0,30 € (30 cent) ek ücret talep edilir.
Sitemizde belirtilen tüm fiyatlara araçlarin sigorta ve kasko ücretleri dahildir. Sitemiz araciligi ile yaptiginiz rezervasyon sonucunda belirtilen ücret sabitlenir ve hiçbir sekilde sonradan ek bir ücret talep edilmez. Sitemizdeki fiyatlar herzaman günceldir ve istediginiz tarihe istediginiz zaman rezervasyon yapabilirsiniz. Rezervasyon yapildiktan sonra sitemizde olasi fiyat degisikliklerinden etkilenmezsiniz. Bu yüzden erken rezervasyon yapmaniz her zaman sizin için daha karli olacaktir.

Ödeme Nasil Yapilir ?
Kiralanan aracin toplam tutarı sozlesmenin baslangicinda pesin olarak tahsis edilir. Araci size teslim eden personelimize, TL, Euro veya Amerikan dolari ile ya da Visa veya Master Card kredi kartiniz ile ödeme yapabilirsiniz.

Rezervasyonumu Nasil Iptal Edebilirim ?
Araci alis tarihinizden en az 2 gün öncesine kadar iptal gerekçesi belirtmeksizin e-posta ile rezervasyonunuzu iptal etme talebinde bulunabilirsiniz.

Arac Arizalanirsa Ne Olur ?
Seyahatinizde teknik problemlerle karsilasmamaniz için araçlarin periyodik bakimlari zamaninda ve eksiksiz olarak yapilmaktadir. Buna ragmen; bir ariza oldugu takdirde, sorunu en kisa zamanda gidermek görevimizdir. Ariza büyük ise, araciniz baska bir araçla degistirilir.

Acil Durumlarda Talia Rent a Car ile Nasil Iletisim Kurulabilir?
Hafta içi saat 08:00 ile 19:30 arasi bürodan + 90 (242) 312 0010 ya da 7 gün 24 saat cep telefonundan + 90 (532) 560 8849 Talia Rent a Car yetkililerine ulasabilirsiniz. 

Kaza Durumunda Ne Yapilmalidir ? 
Araç hareket ettirilmeden, 154' den trafik polisine ulasilmalidir. Trafik, alkol raporu ve kazaya karisan diger araçlarin trafik sigortalarinin fotokopileri alinmalidir.

Kiralanan Araç, Baskasi Tarafindan Kullanilabilir mi ? 
Araci kullanacak diger kisilerinde, araci kiralayan gibi sözlesmeyi imzalamasi ve ehliyetinin fotokopisini vermesi gerekmektedir.

Not: Talia Rent a Car, bu internet sitesinde yer alan bütün bilgi ve hizmetleri, haberleri, araç bilgilerini, kampanyaları, görsel unsurları önceden bildirimde bulunmadan değiştirme hakkını saklı tutar.
top
whatsapp