ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalyada Tatil

Masal gibi bir tatil yaşamak istediğinizde, ilk olarak Antalya için bir bavul hazırlayarak yanınıza almalı ve önceden rezerve ettiğiniz motel, apart otel, pansiyon ya da otel odanıza doğru bir yolculuk organize etmelisiniz. Artık her şeyi geride bırakmışsınızdır.

Antalya’ya varıp, odanızın içine girer ve tatlı bir sıcaklık hissedersiniz. Odanızın kapısını açıp, yatağa uzandığınızda, yatağın yumuşaklığı tüm yorgunluğunuzu bir anda alıp götürecektir. Çıplak ayakla, halının kadifemsi dokusunu hissederek pencerenize yürüyüp, açtığınızda, denizin ve kumsalın dansı içinizi huzur verici bir coşkuyla dolduracak güneşin sıcaklığını hissedeceksiniz omzunuzda.

Kendinizi hep aradığınız bir ortamı nihayet bulmuş gibi hissedecek ve içinizi kaplayan rahatlık duygusuyla, tatlı bir gülümseme yayılacak yüzünüze. Pencerenizden size göz kırpan Antalya, gün içinde yapabileceğiniz birbirinden değişik aktiviteleri ile de oldukça ilgi çekici gözüküyor. Dilediğiniz an havuza, denize girebilir, tekne turlarına katılabilir ya da plajda vakit geçirebilirsiniz.

Orman ve denizin içe içe olduğu bu turizm cennetinin, ihtiyaç duyduğunuz tabiat nefesini size solutabiliyor, dahası arzu ettiğiniz keyfi yaşayabilmenizi sağlıyor olması da ayrı bir güzellik. Hafif hafif esen rüzgârın, ağaç dallarını sallayışını seyrederken, mutluluğun tüm ruhunuza yayıldığını duyumsayacak Akdeniz’in o muhteşem manzarasını ayaklarınızın altına seren tatil hayallerinizin aslında sadece bir hayal olmadığını anlayacaksınız.

Hayat bazen hayaller üzerine kurulu bir toz bulutu gibidir. Sizin tasarımınızla orada asılı kalır. Bırakın hayalleriniz sizi yönlendirsin ve tatilinizi şekillendirsin.

Bu yıl gitmek için seçeceğiniz tatil cenneti Antalya muhteşem büyüsü ile her bütçeye hitap edebilen ekonomik fiyatlı konaklama avantajları ile hem hayallerinizi gerçekleştirebilmenizi, hem de kendinizi yenileyebilmenizi sağlayacak.

Masal gibi bir tatil yaşayabileceğiniz Antalya, sadece gündüzleri değil, gece yaşantısında da birbirinden güzel alternatifler sunan eğlence mekanlarıyla da vazgeçilmezlerinizden olacaktır.
 
Antalya Rent a Car olarak firmamız güzel bir tatilin başlangıç anahtarı olacağını düşünerek Antalya Havalimanı Araba Kiralama alanında uzmanlaşmış ekibimizle size sorunsuz bir tatil hizmeti sunuyoruz.
top
whatsapp