ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalyada Araba Kiralama

Antalya Araba Kiralama

Antalya Türkiye'nin Turizm cennetlerinden birisidir. Cennet ilimizi gezmek ve görmek herkesin hakkıdır. Dünyanın birçok ülkesinden ve yurdumuzdan Antalya'nın güzelliklerini görmek için buraya akın etmektedirler. Yaz ve kış aylarında oldukça yoğun olmaktadır. Antalya'ya gelecek kişilerin araç sorunları Antalya araba kiralama filosu tarafından karşılanmaktadır. Dünyada olduğu gibi yurdumuzda da araba kiralama işi büyük rağbet görmüştür.  Birçok kişi araba satın almak yerine araba kiralama yöntemine gitmektedirler. Araba kiralama yöntemi satın alma yönteminden daha avantajlı olmaktadır. Yurdumuzda ve dünyada araba kiralama işi Rent a Car adı ile yapılmaktadır. Antalya araba kiralama firması olarak bünyemizde birçok firmayı bulundurmaktayız. Türkiye’nin her tarafında şubelerimiz bulunmakta ve bu şubelerimiz Antalya araba kiralama  filosu olarak faaliyet göstermektedir. Antalya'ya gelen turistlerin kiralık araba ihtiyaçlarını gidermek için bizden araç istemeleri halinde anında isteklerine cevap vermekteyiz.

 

Araç Seçenekleri Fazlalığı

Araç filolarımız içerisinde son model kaliteli ve konforlu araçlarımız bulunmaktadır. Bu araçlarımız içerisinde internet bağlantısı bulunmaktadır. Türkiye genelinde 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz. Bu hizmetlerimiz müşterilerimizin bize güvenmeleri sonucunda oluşmuştur. Müşteri memnuniyeti bizim ilkelerimizden biridir. Bundan asla taviz vermeyiz. Araç filomuzda bulunan araçlarımız yeni ve son model araçlardır. Büyük organizasyonlara ve düğün, nişan gibi özel günlerde kiraya verilecek araçlarımız bulunmaktadır. İstenildiğinde şoför temini yapmaktayız. Araçlarımız yeni olduğu için yakıt tasarrufu yönünden büyük kazançlar sağlamaktadır. Antalya araba kiralama filomuz binlerce araçlardan oluşmaktadır. Antalya dışına giden kiralık araçlarımız gitmiş olduğu yerde bulunan şubelerimizde ki elemanlarımız tarafından teslim alınmaktadır. İnternet üzerinden Antalya araba kiralama sitemize giriş yaparak rezervasyon yaptırabilirsiniz. Çağrı merkezlerimizi arama yaparak buradan geniş bilgi öğrenebilirsiniz.  Havaalanına gelecek olan müşterilerimiz bizimle temasa geçerek ayaklarına kadar kiralamış olduğu araçları getirmekteyiz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı müşterilerimizden olumlu yönde bilgileri almaktayız. Müşterilerimizin bizden memnun bir şekilde ayrılmaları bizi de memnun etmektedir. Müşterilerimizin memnun  olarak ayrılmaları bizi ileriki yıllara taşıyacaktır. Kalite ve güven bizim temel ilkelerimizden biridir. Kaliteli güvenli ve konforlu araçlarımız ile müşterilerimiz rahat bir şekilde seyahatlerini ve tatillerini yapmaktadırlar. Kiralanan aracın ücreti araç tesliminde alınmaktadır. Araç kiralama işlemlerimiz saatlik, günlük, haftalık, aylık ve yıllık olmaktadır.

 

Kaliteli Hizmetler

Hizmetlerimiz Dünya standartlarına göre yapılmaktadır. Kaygısız ve huzurlu bir tatil geçirmek için gelmiş olduğunuz Antalya da bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Huzurlu ve güvenli hizmetlerimiz ileriki yıllarda da devam edecektir. Daha önceden rezervasyon yaptırarak uygun fiyatlarda kiralık araçlarımız bulunur. Herhangi bir sorununuz olduğu vakit bizimle iletişime geçerek bu  sorunu hemen hallederiz. Antalya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini gezmek ve daha huzurlu bir tatil yapmak sizin görevinizdir. Antalya şehri sakin bir tatil beldesi olduğu için kiralamış olduğunuz araçlarımız ile rahat bir şekilde tatil geçirme imkanı bulursunuz. Antalya araba kiralama taleplerimiz uygun fiyatlarda olmaktadır. Araçlarımızı istediğiniz zaman ve istemiş olduğunuz adrese araç teslimi yapmaktayız. Bugüne kadar  kazanmış olduğumuz tecrübe ile bundan sonraki zamanlarda da müşterilerimize en iyi hizmeti vermek bizim görevimizdir. Araçlarımız sigortalı ve kaskolu olmaktadır. Çok uygun fiyat tarifemiz bulunmaktadır. Her kesime her bütçeye göre araçlarımız ve fiyatlarımız bulunmaktadır. Antalya araba kiralama firmamızdan araçlarımızı kiralayarak huzurlu bir seyahat yapmanız  için hizmetlerimiz devam edecektir. Deneyimli personelimiz ile kuracağınız iletişim sonucu araçlarımızı anında size teslim edeceğiz. Havaalanlarında bulunmuş olan ofislerimiz müşterilerimize hizmet vermektedir. Burada bulunan ofislerimiz ile iletişime geçerek araç ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Havaalanlarında iç hat ve dış hat bölümlerinde bürolarımız bulunmaktadır. Uygun fiyatlar ile Antalya'da ve Türkiye'nin her tarafında hizmet vermekteyiz. Düşük kilometreli ve kaskolu araçlarımız müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır. Küçük ve büyük araçlar ile Türkiye'nin her tarafında hizmet vermekteyiz. Doğru aracı doğru yerde doğru fiyat ile bizde bulabilirsiniz. Antalya araba kiralama filomuz bütün müşterilerimize hizmet vermeye devam edecektir. Antalya'nın turistik yerlerini bizden kiralamış olduğunuz araçlar ile huzurlu bir şekilde gezip göreceksiniz. Bizler bunun için hizmet vermekteyiz. Arabayı kiraladığınız saatten itibaren sonsuz bir deneyim sunmak için görev yapmaktayız. Antalya araba kiralama filosunu seçtiğiniz için size iyi tatiller diler yine bekleriz. 
top
whatsapp