ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Havalimanı Rent A Car

Araba kiralama günümüzde daha sık karşılaştığımız bir kavram olmaya başlamıştır. Çünkü araba kiralama ihtiyacının artmasıyla beraber firmamız gibi pek çok araç kiralama firması piyasada yerini aldı. Özellikle 2000’li yıllarda artan taleple birlikte müşterilerimiz düğün, nişan gibi organizasyonlarla beraber bir şehirden başka bir şehre iş, gezme ve buna benzer amaçlarla geldiklerinde araç kiralama fikrine daha sıcak bakmaya başlamışlardır.

Antalya Havaalanı Araba Kiralama Avantajları
Eskiden otobüsle olan yolculuklar daha fazla olsa da teknolojinin gelişmesiyle ülkemizde birçok havaalanı açılmıştır. Ve havaalanına inen birçok müşterimiz araç kiralayarak şehirde yoluna devam etmek istemektedir. Antalya havaalanı araç kiralama müşterilerine her zaman hizmet vermeye hazır bir firmadır. Neden bizim firmamızı seçmeniz gerektiğine bakarsak:

- Müşterilerimiz isterlerse önceden rezervasyon yaptırarak isterlerse de yüzyüze görüşerek araç kiralama işlemini yapabilirler.
- Birçok model ve çeşit marka seçeneği bulundurduğumuz için müşterilerimizin kendilerini en konforlu hissedecekleri araç seçiminin yapılmasını sağlamaktayız.
- Özel günlerde veya iş gezilerinin olduğu zamanlarda da araç kiralama çok tercih edilmektedir.
- Ayrıca istenirse araçla birlikte şoför de tahsis edilmektedir. Böylece yoğunluk arasında şoförlükle de ekstra yorulmamış olursunuz.
- Araçlarımız da bu özelliklere ek olarak navigasyon sistemi de bulunmaktadır. Böylece bilinmeyen bir şehir bile olsa navigasyon sayesinde gitmek istenen yer kolayca bulunabilir.
- Bütün araçlarımızın kasko güvencesinde olması siz müşterilerimizin güvenlik olarak ta içinizin rahat etmesini amaçlamaktadır. Başınıza beklenmeyen bir durum gelmesi halinde firmamızın yanınızda olacağını bilmenizi isteriz.

Antalya havalimanı araç kiralama olarak her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Araçlarımızı kiralamaya geldiğiniz zaman ilk önce hangi modeli istediğinize karar veririz. Ardından ne kadar süreyle kiralamak istediğinizi de belirtikten sonra sizi de mağdur etmemek adına bir sözleşme yapmaktayız. Bu sözleşme karşılıklı güven için yapılmakta ama daha çok sizin güvenliğinizi düşünmektedir. Araç kiralama ile ilgili olan her konuda bir numara olmak isteyen firmamız bunun için elinden gelen özveriyi göstermektedir. Ayrıca firmamız için en önemli unsur olan siz müşterilerimizden aldığı geri bildirimlerle kendini daha çok geliştirmeyi hedeflemektedir. Bu doğrultuda firmamızda çalışan herkese gerekli eğitimlerin verilmesini de sağlamaktadır.

top
whatsapp