ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Havalimanı Araç Kiralama

Türkiye'de turizm denildiği zaman ilk akla gelen şehir Antalya olmakla beraber araç kiralama Antalya’da çok yaygın bir hale gelişmiştir. Antalya yurdumuzda dört mevsimi yaşayan illerden biridir. Antalya turizm bakımından dünyada sayılı yerlerdendir. Bundan dolayı tatil cenneti Antalya 'ya yurt dışından da çok talep vardır. Genelde son yıllarda yurtdışından gelen misafirler havayolunu tercih edip araç ihtiyaçlarını havalimanında gerçekleştirmektedir. Antalya'da turistik yerler haricinde birçok doğal güzellikleri olan yerler bulunur. Bu turistik ve doğal yerleri görmek istemeleri otelde konaklayan misafirlerin de ilgisini çekmekte olup ister istemez araç kiralama hizmetini ön plana çıkarır. Antalya'ya ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin gezilecek ören yerlerini görmek için ihtiyaçlarını karşılayacak günübirlik kiralamalar da bu sayede ön plana çıkmıştır. Dünyada büyük rağbet gören araba kiralama, yani Rent a Car Türkiye'de de olduğu gibi Antalya'da da büyük öneme sahiptir. Yurdumuzda araba kiralama işini yapan birçok firma bulunmaktadır. Bu firmalar müşterilerine ihtiyaçları halinde arabaları kiraya vermektedirler. Bazı kişiler araç satın almak yerine araç kiralama yöntemine tercih eder. Araç kiralama bazı durumlarda araç satın almaktan daha uygun ve hesaplıdır. Antalya havalimanı araç kiralama firmaları mevcutta olabildiğince fazla olmasına rağmen sezonda talepleri karşılamaya yetememektedir. 

 

Antalya Havalimanı Araç Kiralama Durumları

Antalya havalimanı araç kiralama firması olarak bu müşterilerin ihtiyaçlarını gidermede yardımcı olmaktayız. Antalya Havalimanına gelen müşterilerimiz havalimanında bulunan iç hat ve dış hat bölümlerinde çıkış kapısında isimleri ile karşılarız. Müşterilerimiz daha önce internet sitemizden yapmış olduğu aracını buradan teslim alır. İnternet sitesinden Antalya havalimanı araç kiralama sitemize giriş yaparak kayıtlarını yaptıran müşterilerimiz hem erken rezervasyon rakamlarından faydalanmakta hem de araç kiralamayı son dakikaya bırakmadıkları için farklı sürprizler yaşamamaktadır. Çağrı merkezimizi arayarak da araç kiralayabilirler. Haftanın 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz. Araç kiralama yöntemimiz olarak saatlik, günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak araçlar kiraya vermekteyiz. Araç kira ücreti araç tesliminde alınmaktadır. Antalya havalimanında firmamızdan araç kiralamak çok kolay ve basittir. Anında araba teslimatı yapılır, uçaktan indiğinizde kapınızda aracınız hazırdır. Antalya havalimanı araç filomuz da son model ve konforlu araçlarımız sizin için her zaman mevcuttur. Seyahatiniz esnasında ortaya çıkacak bir sorun sizleri mağdur etmeden en kısa sürede giderilir. Antalya havalimanı içerisinde uygun fiyatlar ile müşterilerimizin hizmetindeyiz.

 

Antalya’ya Gitmeden Aracınız Hazır

Antalya'ya gitmeden önce aracınızın havalimanında hazır olmasını istiyorsanız Antalya havalimanı araba kiralama firmasını arayarak veya internet üzerinden sayfamızdan rezervasyon yaparak işlemlerinizi garanti altına almış olursunuz. Kaliteli ve konforlu bir seyahat sağlamak bizim asli görevimizdir. Müşterilerimizin memnuniyeti kaliteli bir hizmet anlayışı ile bizi gelecek yıllara taşır. Antalya havalimanı araba kiralama firmamızı seçerek tatiliniz huzurlu bir şekilde devam eder.  Müşterilerimizin güler yüzle tatile başlamaları için gerekli olan her türlü kolaylığı gösteririz. Müşterilerimizin kiralamış olduğu araçları teslim süresi en fazla 15 dakikadır.

Sözleşme Durumları

Antalya havalimanı araç kiralama firmamız havaalanlarında bulunan otoparkta araç kiralama sözleşmesini yaparak araçlarını teslim ederiz. Müşterilerimiz araç kiralama sözleşmesinde bulunan şartları yazılı ve sözlü olarak bilgisini veririz. Antalya'ya gelen müşterilerimiz Antalya havalimanı araç kiralama firmasının bütün imkanlarından hızlı, kolay ve rahat bir şekilde yararlanırlar. Antalya havalimanı araç kiralama firmamızı seçen müşterilerimize iyi tatiller dileriz. Antalya havalimanı araç kiralama firmasını seçmek kalite ve huzurlu seyahat etmek demektir. Huzurlu ve kaliteli bir tatil geçirmek istiyorsanız bizimle temasa geçebilirsiniz. Hizmet ve kalite bizden sorulur. Her zaman memnun ve kaliteli hizmet almanız için en doğru seçenek olacağız. Kısa zaman içerisinde çoğu müşterimiz tarafından olumlu dönüşler alarak bu sektörün en iyisi olmaya çalışmaktayız.

top
whatsapp