ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Filo Kiralama

Günümüz koşullarında yaygınlaşan Operasyonel Kiralama sermaye şirketlerinin ilgisini çekmekte olup cazip hale gelmiştir. Operasyonel Kiralama hem bireysel hem de firmalara yönelik olmakla birlikte şirketlere de finansal avantajlarının yanında birçok fayda sağlamaktadır. Bunları kısaca maddeler halinde özetleyecek olursak;
 

 İlgili resim Filonuzu satın almak yerine kiralamanız, '' Net Bugünkü Değer'' hesabına göre çok daha karlıdır.

 İlgili resim Araç satın alma bedelleri ile ilgili toplu nakit çıkışı yapmanız gerekmez.

 İlgili resim Araç bedelleriniz bilançonuzda getirisiz aktif olarak bulunmayacağından, şirketinizin finansal oranları daha sağlıklı görünecektir.

 İlgili resim Kira borcunuzu aylık sabit taksitler halinde ödersiniz.

 İlgili resim İleri vadeli kira ödemelerinizi bilançonuz dışında izlersiniz.

* Aracınızı satın almanız durumunda KDV'si maliyete ilave edildiğinden, indirilecek KDV olarak kullanamazsınız. Kiralamanız durumunda ise kira faturasındaki KDV'nin tamamı indirilecek KDV olarak kullanılabilir.

 İlgili resim MTV ödemesi, zamanında ve eksiksiz, Talia Filo tarafından ödenir ve takip edilir.

 İlgili resim Aracınızı satın almanız durumunda MTV kanunen kabul edilmeyen gider olarak kabul edilir. Kiralamada ise kira bedellerine dahil olduğundan, gider olarak gösterilerek vergiden düşülür.

 İlgili resim Zorunlu Trafik Sigortası, Kasko, Muayene, Kaza, Lastik, Periyodik Bakım ve onarım giderleri artı masraflarınız olmayacağı gibi zamandan da tasarruf yapmış olursunuz.

 İlgili resim Filonuzun yenilenme zamanı geldiğinde, mevcut araçlarınızın satımı ile ilgilenmek durumunda kalmayacağınız gibi, 2.el değerinde oluşabilecek risklerden de korunmuş olursunuz.

 İlgili resim Araç filonuzun yönetimi ile ilgilenecek ayrı bir insan kaynağına ihtiyaç duymazsınız.

Talia Filo Antalya Merkezli bir firma olarak, Antalya Uzun Dönem Araç Kiralama da Kurumsal çözümler sunmaya her zaman hazırdır. 


top
whatsapp