ALIŞ YERİ / MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ / MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ
KİRALAMA ŞEKLİ
ÖDEME TİPİ
KİRALAMA SÜRESİ
YILLIK KM
VİTES
YAKIT

Antalya Araç Kiralama

Türkiye'nin Turizm cennetlerinden biri olan Antalya turist çekmede dünya ülkeleri ile yarış halindedir. Dünyanın birçok yerinden Antalya ya turist gelmektedir.  Yurt içinden  yüzlerce turist Antalya'nın turistik yerlerini ve doğal güzelliklerini görmek için buraya gelirler. Dört mevsimi bir arada yaşayan Antalya turistler yönünden önemli bir kenttir. Deniz, tarihi yerler kum ve doğal güzelliklerin hepsi Antalya'da bulunmaktadır.  Yüzlerce turistin Antalya gelmesiyle ve bu gelen turistlerin araç sorunları ortaya çıkmaktadır. Bu araç sorunlarını gidermek için araba kiralama yoluna gitmektedirler. Dünyada popüler bir hale gelen araba kiralama işi diğer bir adı ile Rent a car yurdumuzda da önemli bir yere sahiptir. Türkiye'de birçok Rent a car firmalar bulunmaktadır. Bunlardan birisi de Talia Rent A Car firması olmaktadır.

 

Talia Rent a Car ile Araba Kiralama

 

Talia Rent a Car Antalya firması Antalya ya gelen müşterilerimizin araba ihtiyaçlarını gidermektedir. Birçok kişi araba satın almak yerine araç kiralama yöntemine başvurmaktadırlar. Antalya'da araba kiralamak çok kolaydır. Talia Rent a Car Antalya bünyesinde bulundurmuş olduğu araba kiralama firmaları ile araç filosunu genişletmiştir. Bünyesinde binlerce aracı bulunmaktadır. Bu araçlar son model kaliteli ve konforlu araçlar olmaktadır. Müşterilerimiz bu araçları kullanmaları durumunda rahat ve konforlu seyahat yapmaktadırlar. Dünya standartlarında hizmetlerimiz bulunmaktadır. Araçlarımızı devamlı olarak yenilmekteyiz. Bakımlarını günlük olarak yaparak ortaya çıkacak sorunlar ortadan kaldırmaktayız. Müşterilerimize rahat bir yolculuk sunmayı hedefleriz. Antalya'ya geldiğiniz gün veya önceden rezervasyon yaptırarak araçlarımızı ayağınıza kadar getirmekteyiz. Müşterilerimize uygun fiyat ile kaliteli araba kiralamak bizim görevimizdir. Talia Rent a Car Antalya olarak Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz. Birçok araç modeli ve markası ile müşterilerimize hizmetimizi sunmaktayız. Binek tipi veya lüks araçlarımız hizmetinizde olmaktadır. Araçların çeşitliliği yanında ekonomik yönden sizi rahatlatacak araçlarımızda bulunmaktadır. Dilediğiniz zaman birden fazla araçta kiraya verebiliriz.

 

Talia Rent a Car Antalya Araçları Özellikleri

Talia Rent a Car Antalya filosunda bulunan araçların hepsi kaskolu dur. Bundan dolayı bir sorun ortaya çıkarsa bu sorunu gidermek için anında müdahale etmekteyiz. Yol yardımı desteğimiz bulunmaktadır. Araçlarımızı kiralama esnasında resmi bir sözleşme yapmaktayız. Araç kiralama ücretleri araç teslimi sırasında yapılmaktadır. Organizasyonlar, düğün, nişan ve özel günler için araba kiralama imkânınız bulunmaktadır. Gerektiği zaman şoför  temini yapmaktayız. Araç kiralama işlemlerimiz saatlik, günlük, haftalık, Aylık ve yıllık olmaktadır. Araç kiralama konusunda kendimizi daima  yenilemekteyiz. Araç  filomuza son model yeni araçları ilave ederek müşterilerimize hizmet vermekteyiz.  Antalya Havalimanı'na geldiğiniz andan itibaren Havalimanı içerisinde bulunan bürolarımız ile iletişime geçerek araç kiralayabilirsiniz. Antalya Havalimanı iç hatlar ve dış hatlar bölümlerinde Rent a Car Antalya araç kiralama ofisleri bulunmaktadır. Bu ofislere  müracaatınız ile araçlarımız anında teslim edilir. Araç kiralama konusunda profesyonel elemanlarımız bulunmaktadır.

 

Talia Rent a Car Antalya Hizmetleri

Araç kiralamak istediğiniz zaman Rent a Car Antalya 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bizden kiralayacağınız araçlar ile huzurlu bir tatil ve güvenli bir seyahat yapma imkânı bulursunuz. Antalya dışına çıkacak araçlarımız gitmiş olduğu yerde bulunan Rent a Car Antalya şubeleri tarafından teslim alınmaktadır. Arabalarımız son model konforlu olduğu için müşterilerimizin kullanmaları sırasında hiçbir zaman yorgunluk hissetmeyeceklerdir. Rezervasyon yaptırarak uygun fiyatlar ile araç kiralayabilirsiniz. İnternet  üzerinden Rent a Car Antalya sitemize giriş yaparak araç kiralama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çağrı merkezimizi arayarak yetkili elemanlarımız size gerekli bilgileri verir. Rent a Car Antalya olarak istemiş olduğunuz modellerde araçlarımızı kiralayabilirsiniz. Antalya'nın turistik yerleri Rent a Car Antalya ile kalite ve güveni ile rahat bir şekilde gezebilirsiniz. Profesyonel deneyimli elemanlarımız müşterilerimize gerekli olan hizmeti vereceklerdir, bundan hiçbir kuşkunuz olmasın. Yılların vermiş olduğu tecrübe ile müşterilerimize rahat bir şekilde hizmet vermekten gurur duyarız. Müşteri memnuniyeti temel ilkelerimizden biridir. Bugüne kadar gelmemizin nedeni müşterilerimizin Rent a Car Antalya firmasından memnun bir şekilde ayrılmaları neden olmaktadır.

 

Müşterilerimizin memnuniyeti Rent a Car Antalya’yı ileriki yıllara taşımaktadır. Önümüzdeki yıllarda da müşterilerimize en iyi hizmeti vereceğimizden hiç kuşkunuz olmasın. Hizmet kalite, konfor Rent a Car Antalya’nın prensiplerinden biridir. Bu prensiplerimizden hiçbir zaman geri kalmayacağız. Talia Rent a Car Antalya olarak müşterilerimize güzel tatil geçirmelerini dileriz.

top
whatsapp